Ácsmunkák, ácsszerkezetek!
Ácsmunkák, ácsszerkezetek!

Ácsmunkák, ácsszerkezetek!

Honlapunkon tetőfedés és ácsmunka referenciákat, valamint egyéb ácsmunkák széles tárházát kínáljuk. Válassza
az Ön számára érdekes témát!

Kímélje pénztárcáját velünk!

Rólunk

A Bal-Ács Kft. 2009-ben alakult. A Kft rövid múltja ellenére, a tulajdonos, Kiss Balázs majd 10éves szakmai tapasztalattal bír. Szakmáját tanulóként kezdte, de kiváló mesteremberek munkáját segítve maga is tehetséges szakemberré vált. Szakmai tapasztalatokat az iskola után mesterétől szerzett, aki mellett évekig tanulta a szakma fortélyait.

Ma már önállóan, cégtulajdonosként, sok tapasztalattal áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik szeretnék otthonukat szebbé varázsolni, régi háztetőjüket megújítani, vagy akár gyermeküknek játszóteret biztosítani.

Munkánk során igyekszünk az ügyfelek igényeit maximálisan kielégíteni, megfelelő anyagi megoldásokat keresni. Számunkra fontos a precizitás, a pontos időterv, illetve hogy a tervekhez tartani is tudjuk magunkat. Ezért valamennyi munkát pontosan, előre egyeztetünk, figyelembe véve a vevő elvárásait.

Cégünk vállalja egyedi munkák kivitelezését is, legyen szó akár kül- vagy beltéri festésről, hőszigetelésről, vagy akár komplett generálkivitelezésről.

 

Állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon!

Gödöllő, Egyetem tér 8. II/4. | Telefon: 06-20-251-6217 | e-mail cím: info@acsszerkezetek.hu
2010 Bal-Ács Kft. Minden jog fenntartva!
acsszerkezetek.hu - Minden jog fenntartva! - ácsmunkák, ácsszerkezetek
Honlapkészítés: Liw Intermedia>