Ácsmunkák, ácsszerkezetek!
Ácsmunkák, ácsszerkezetek!

Ácsmunkák, ácsszerkezetek!

Honlapunkon tetőfedés és ácsmunka referenciákat, valamint egyéb ácsmunkák széles tárházát kínáljuk. Válassza
az Ön számára érdekes témát!

Kímélje pénztárcáját velünk!

Tetőfelújítás

Tetőfelújítás: régi tetők javítása, átalakítása, cseréje!

Felújított és bővített tető
Felújított és bővített tető

Mint minden, egy idő után a háztetőnk is igényel némi karbantartást. Ennek módját leginkább a tető elkészítése óta eltelt idő határozza meg. Több évtizedes tetők esetében többnyire szükség van az egész szerkezet lecserélésére, de néhány éves tető esetében ez nem mindig fontos. Felújítás esetében mindig felmérjük a már meglévő tető állapotát, a fa szerkezet minőségét, a cserép, pala, zsindely elhasználódottságát, illetve azt, hogy mi az, ami megmenthető, és mi az, amit feltétlenül cserélni kell.

Esetenként előfordulhat, hogy - akár az időjárási viszonyok következtében - egy tető bármilyen formában megsérül. Ebben az esetben is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére, körültekintő állapotfelmérés, és egyeztetés után végezzük el a munkát.

Információért és árajánlat egyeztetésért kattintson ide...

Tetőcsere: elöregedett pala- , zsindely- és cseréptetők teljes körű cseréje.

Felújított tetők
Felújított tetők

Munkáink során sokszor megkeresnek bennünket azzal, hogy szeretnék a meglévő tetőt javítani, esetlegesen lecserélni. Természetesen erre is kínálunk megoldást. Előfordulhat, hogy csak cserepet, zsindelyt kell cserélni, új szigeteléssel, de volt már rá példa, hogy csak a fa szerkezet igényelte a cserét. Pala tető esetén a palát már nem szabad visszahelyezni, és az elszállítása is különleges igényeket támaszt, amelyeket természetesen a munkálatok során megoldunk. Ez esetben a zsindelyt, illetve a tetőcserepet ajánljuk.

Információért és árajánlat egyeztetésért kattintson ide...

 

 

 

Tetőszigetelés utólagosan

Általában régi tetők esetében találkozunk olyan esetekkel, ahol a szerkezetet nem szigetelték le megfelően, vagy esetlegesen egyátalán nem. Ebben az esetben, ha nem szükséges az egész tetőt lecserélni, vagy felújítani, akkor a szigetelést utólagosan is meglehet oldani. A tetőszigetelés ma már igen elterjedt és rengeteg előnnyel bír. Energia és hőtakarékossági szempontból pedig kimondottan ajánljuk!

Információért és árajánlat egyeztetésért kattintson ide...

Gödöllő, Egyetem tér 8. II/4. | Telefon: 06-20-251-6217 | e-mail cím: info@acsszerkezetek.hu
2010 Bal-Ács Kft. Minden jog fenntartva!
acsszerkezetek.hu - Minden jog fenntartva! - ácsmunkák, ácsszerkezetek
Honlapkészítés: Liw Intermedia>